Budinca cu branza de vaci!

Budinca cu branza de vaci!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

imagesIngrediente:

  • 3 oua
  • 200 g branza de vaci
  • 2 linguri amidon
  • putin unt pentru uns formele

 

 

Mod de preparare:

Se bat galbenusurile si se baga in 200 g de branza de vaci, amestecand foarte bine. Se adauga amidonul si omogenizam. La final se pun albusurile batute spuma tare, amestecand usor, de jos in sus. Se imparte compozitia in 4 forme mici termorezistente unse cu putin unt, le asezam pe o tava mica si se toarna apa firbinte cat sa le acopere un sfert. Se introduc in cuptorul preincalzit pentru 30 de minute, pana se rumenesc. Se lasa sa se racoreasca si se pot servi. Reteta poate fi preparata si pentru bebelusi de peste 7 luni dar fara albusuri.

Reteta recomandata dupa 12 luni!

Pofta buna!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.