Budinca cu dovleac.

Budinca cu dovleac.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

imagesIngrediente:

  • 200 g dovleac
  • 50 g branzica de vaci
  • 1 galbenus
  • putin unt pentru uns formele

 

Mod de preparare:

Se curata dovleacul de coaja, se taie cubulete si se pune la fier in apa. Dupa ce fierbe, se scurge bine, se paseaza si il lasam sa se racoreasca. Se amesteca piureul de dovleac cu galbenusul, cu branza de vaci si se amesteca foarte bine pana se omogenizeaza. Se pune compozitia obtinuta in doua vase mici termoizolante unse cu unt si le introducem in cuptorul preincalzit pentru circa 20 de minute. Se lasa la racorit si-l servim bebelusului.

Reteta recomandata dupa 8 luni!

Pofta buna!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.