Fursecuri cu nuca si fulgi de cocos
Ingrediente:
- 200 gr margarina
- 100 ml ulei
- 1 ou
- zahar pudra
- esenta de vanilie
- faina cat cuprinde
- un plic de praf de copt
- fulgi de cocos, nuca pisata
Mod de preparare:
Amestecam margarina, uleiul, oul si esenta de vanilie, ulerior adaugam faina. Faina punem cat cuprinde, pana ce aluatul este compact si nu se lipeste. Adaugam dupa gust si preferinte, nuca si fulgi de cocos, aceste doua ingrediente pot fi inlocuite cu multe altele, spre exemplu ( fulgi de migdale, alune de padure, fulgi de ciocolata .e.t.c). Aluatul trebuie lasat cca 30 de minute, la loc racoros. Fursecurile le puteti face in orice forma doriti, ii puteti lasa pe cei mici sa faca ce forme doresc. Dupa ce am lasat aluatul sa se linisteasca pentru cca 30 de minute, asezam fursecurile in tava acoperita cu hartie de copt. Coacem fursecurile in cuptorul preincalzit la 190 C, pentru cca 20 de minute sau pana cand fursecurile prind o culoare brun-aurie.
Pofta buna!