Paste cu sos alb, cascaval si parmezan

Paste cu sos alb, cascaval si parmezan

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Ingrediente:

  • 250 gr smantana lichida pentru gatit
  • 150 gr cascaval ras
  • 2-3 catei de usturoi
  • parmezan
  • obtional cateva feli de sunca
  • condimente( sare, piper, oregano, busuioc)
  • 250 gr paste integrale

Mod de preparare:

Paste cu ulei de masline si parmezan, simple.

Fierbem pastele cu un varf de sare , timpul de fierbere conform instructiunilor de pe ambalaj. Cat fierb pastele, preparam sosul. Obtional daca se pune sunca – . Sunca se taie cubulete / fasii, cum doriti. Taiem usturoiu , il punem in tagaie, il calim putin cu sunca. Punem smantana lichida, de preferat sa folosim o tigaie care nu necesita ulei. Amestecam, adaugam cascavalul ras si condimentele, dupa gust, amestecam incontinuu. Lasam pe foc cca 5 minute, amestecam bine  si oprim focul. Pastele dupa fierbere, le lasam un pic la scurs si stropim cu cateva picaturi de ulei de masline. Amestecam pastele cu sosul. La final adaugam parmezanul.

Pofta buna!

 

 

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.