Placinta cu dovleac!

Placinta cu dovleac!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

aviary-image-1479155572884

Placinta cu dovleac!

Ingrediente:

  • 800 gr faina
  • 1 cana zahar
  • 3 oua
  • 1 cana ulei
  • 2 lingurite esenta rom
  • 2 lingurite esenta vanilie
  • 600 gr dovleac
  • 1 pliculet praf de copt

 

Mod de preparare:

Ouale si zaharul se mixeaza foarte bine pana se topeste zaharul, se pune uleiul, esenta de rom si vanilie, praful de copt se mixeaza bine apoi se presara faina peste si se amesteca pana cand compozitia devine un pic tarisoara. Se unge tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Pastram un sfert din coca pentru ras iar restul se pune in tava si se intinde in toata tava, apoi se pune dovleacul in prealabil calit cu putin zahar si scortisoara si radem deasupra coca pastrata. Bagam tava in cuptorul preincalzit pentru circa 40 – 60 de minute la foc mic. Se scoate si se presara cu zahar vanilat.

img-20161114-wa0002

img-20161114-wa0000

Pofta buna!

 

 

Reteta primita de la mamica Violeta! 🙂

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.