Salata cu branza si legume!
Ingrediente:
- 1 sfecla rosie mica
- 400 g branza de vaci cremoasa
- 1 morcov potrivit
- 1/2 legatura de patrunjel verde
Mod de preparare:
Se curata morcovul si se pune la fier. Separat, se fierbe sfecla spalata foarte bine. Se lasa la fier legumele pana se patrund foarte bine, se scurg, dupa care le lasam sa se racoreasca. Intr-un castron, se da morcovul pe razatoare. Se curata sfecla de coaja , o dam pe razatoarea mare si o punem intr-o strecuratoare ca sa se scurga. Amestecam 150 g de branza de vaci cu morcovul, iar sfecla cu 100 g de branza. In alt vas , amestecam 150 g de branza cu patrunjelul taiat marunt. Asezam pe o farfurie, sub forma rotunda, branza cu morcov, apoi pe cea cu patrunjel, iar deasupra pe cea cu sfecla. Se da la rece inainte sa fie servita.
Reteta recomandata de la 9 luni!
Pofta buna!