Spanac cu ou. Bebe 1an si 4l :-)

Spanac cu ou. Bebe 1an si 4l :-)

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Ingrediente:

  • 500 grame spanac
  • ceapa
  • suc de rosi / bulion ( dupa preferinte, daca aveti facut in casa e perfect )
  • ulei
  • 1 lingură de smântână
  • oua

 

Preparare:

  1. Curăţaţi, opăriţi în apă  şi tocaţi frunzele de spanac dacă sunt crude.
  2. Taiati ceapa marunt si o caliti in putin ulei.
  3. Adaugati sosul de rosi / bulion.
  4. Adaugati spanacul, amestecati bine si lasati 5 minute sa se patrunda.
  5.  Amestecaţi totul bine.
  6. Lăsaţi să fiarbă totul, la foc mic, amestecând constant, tip de 15  minute până când întreaga compoziţie e legată.
  7. Adăugaţi smântâna, asezonaţi cu putina sare (daca doriti) şi lăsaţi să mai fiarbă totul aproximativ 5 minute. Dacă spanacul e prea gros, mai adăugaţi 1-2 linguri de lapte.
  8. Oul il fac separat si il pun peste spanac, in farfurie ( fiert/ in tigaie fara ulei).

20161008_163144

 

 

 

 

 

 

 

 

20161008_163107

 

 

Spor la gatit!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.