Bacon and Egg Muffin. Omleta-brioșă.

Bacon and Egg Muffin. Omleta-brioșă.

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin


Ingrediente:

  • 3 oua
  • 6 feli de bacon
  • 3 feli de paine
  • rosi
  • ceapa
  • mozzarela
  • sare/ piper ( obtional )

 

 

Mod de preparare:

Batem bine ouale, amestecam cu restul ingredientelor ( rosile si ceapa ). Taiem  cercuri din feliile de paine de marimea tavii/formelor de muffins. Cu fasiile de bacon am „tapetat”  formele de briose, pe care apoi le-am umplut cu cercurile din feliile de paine, am pus mozzarela si  3-4 linguri din compozitia de oua. Coacem la cuptorul preincalzit la 180C pentru cca 20 minute. La cuptor se vor umfla, dar vor da inapoi cand le  scoatem din cuptor. Scoateti muffins din cuptor, presarati putina parmezan si serviti.

Ps: Cele pregatite pentru bebe sunt fara bacon.

 

 

Pofta buna!

 

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.