Briose cu ciocolata.
Briose cu ciocolata!
Ingrediente:
- un pachet de unt
- 200 gr ciocolata ( orice tip de ciocolata : neagra, cu lapte, cu alune…)
- O cana de zahar
- 1/2 cana de faina
- 4 oua
Mod de preparare:
Se topeste untul cu ciocolata rupta bucatele intr-o cratita pe foc direct. Intr-un bol se bat ouale si se adauga ulterior zaharul. Se bate zaharul si mai apoi se adauga faina pana cand amestecul devine omogen. Se adauga untul cu ciocolata topita ( direct de pe foc ) in acest amstec.
Ulterior se toarna in tava de briose. Se poate utiliza si un vas de yena sau o tava de orice fel cu foaie de copt. Se lasa la cuptor 20 de minute, la 200 grade, cuptorul trebuie sa fie preincalzit, coacere si de sus si de jos. Briosele sunt gata cand se crapa pe deasupra. Trebuie sa fie un pic umede la miljoc.
Daca doriti puteti adauga si fructe: banane, mere, afine….dupa pofte 🙂
Pofta buna!