Dovlecei la cuptor cu pui, mozzarella si parmezan!

Dovlecei la cuptor cu pui, mozzarella si parmezan!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Ingrediente:

  • 3 dovlecei
  • 300 gr piept de pui
  • 1 ou
  • 3 catei de usturoi
  • o ceapa
  • ulei de masline
  • rosi 100 de gr
  • 50 gr parmezan
  • condimente
  • pesmet
  • mozzarella
  • sare
  • piper
  • patrunjel ( obtional )

Mod de preparare:

Spalam si curatam dovleceii, apoi cu ajutorul unei lingurite scobim interiorul fiecarei jumatati. Intr-o tigaie, punem putin ulei de masline si sotam ceapa impreuna cu usturoiul si rosiile taiate cubulete, lasam amestecul la foc mic, circa 3 minute. Punem sare, piper si luam de pe foc compozitia.

Adaugam legumele sotate peste pieptul de pui taiat cubulete mici si adaugam oul si mozzarella taiata cubulete mici, adaugam condimentele dorite, dupa gust. Umplem dovlecei cu amestecul obtinut, apoi presaram pezmetul si ulterior parmezanul.

Asezam dovleceii intr-o tava de yena si ii introducem in cuptorul preincalzit la 200 grade pentru 30 de minute.

Pe farfurie langa barcutele de dovlecei am pus si cateva bucatele de piept de pui, taiate fasi si facute pe gratar cu un sos alb.

Sosul este facut din urmatoarele ingrediente: 2 linguri de unt topit,  2 linguri faina, amestecam sa nu faca cocoloase, lapte circa o cana , condimente si cateva bucati de mozzarella.

Pofta buna!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.