Paste cu sos alb, cascaval si parmezan
Ingrediente:
- 250 gr smantana lichida pentru gatit
- 150 gr cascaval ras
- 2-3 catei de usturoi
- parmezan
- obtional cateva feli de sunca
- condimente( sare, piper, oregano, busuioc)
- 250 gr paste integrale
Mod de preparare:

Fierbem pastele cu un varf de sare , timpul de fierbere conform instructiunilor de pe ambalaj. Cat fierb pastele, preparam sosul. Obtional daca se pune sunca – . Sunca se taie cubulete / fasii, cum doriti. Taiem usturoiu , il punem in tagaie, il calim putin cu sunca. Punem smantana lichida, de preferat sa folosim o tigaie care nu necesita ulei. Amestecam, adaugam cascavalul ras si condimentele, dupa gust, amestecam incontinuu. Lasam pe foc cca 5 minute, amestecam bine si oprim focul. Pastele dupa fierbere, le lasam un pic la scurs si stropim cu cateva picaturi de ulei de masline. Amestecam pastele cu sosul. La final adaugam parmezanul.
Pofta buna!