Rondele de dovlecei pane

Rondele de dovlecei pane

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Ingrediente:

  • 1 dovlecel
  • 1 ou
  • 4 linguri faina
  • condimente ( sare, piper, oregano, busuioc)
  • ulei
  • usturoi

Mod de preparare:

Curatam dovlecelul si se taie rondele ( nu foarte subtiri) , presaram condimente. Separat , in doua castroane punem oul batut cu furculita si separat faina. Se dau rondelele de dovlecei prin faina – ou – faina si se pun la prajit in uleiul incins pana capata o culoare aurie.Se prajesc pe ambele parti si se scurg bine pe un platou cu servetele sa absoarba cat mai mult din ulei. Se servesc calde cu mujdei de usturoi.

Pofta buna!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.