Salata cu branza si legume!

Salata cu branza si legume!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

imagesIngrediente:

  • 1 sfecla rosie mica
  • 400 g branza de vaci cremoasa
  • 1 morcov potrivit
  • 1/2 legatura de patrunjel verde

Mod de preparare:

Se curata morcovul si se pune la fier. Separat, se fierbe sfecla spalata foarte bine. Se lasa la fier legumele pana se patrund foarte bine, se scurg, dupa care le lasam sa se racoreasca. Intr-un castron, se da morcovul pe razatoare. Se curata sfecla de coaja , o dam pe razatoarea mare si o punem intr-o strecuratoare ca sa se scurga. Amestecam 150 g de branza de vaci cu morcovul, iar sfecla cu 100 g de branza. In alt vas , amestecam 150 g de branza  cu patrunjelul taiat marunt. Asezam pe o farfurie, sub forma rotunda, branza cu morcov, apoi pe cea cu patrunjel, iar deasupra pe cea cu sfecla. Se da la rece inainte sa fie servita.

Reteta recomandata de la 9 luni!

Pofta buna!

It's only fair to share...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.