Spanac cu ou. Bebe 1an si 4l :-)
Ingrediente:
- 500 grame spanac
- ceapa
- suc de rosi / bulion ( dupa preferinte, daca aveti facut in casa e perfect )
- ulei
- 1 lingură de smântână
- oua
Preparare:
- Curăţaţi, opăriţi în apă şi tocaţi frunzele de spanac dacă sunt crude.
- Taiati ceapa marunt si o caliti in putin ulei.
- Adaugati sosul de rosi / bulion.
- Adaugati spanacul, amestecati bine si lasati 5 minute sa se patrunda.
- Amestecaţi totul bine.
- Lăsaţi să fiarbă totul, la foc mic, amestecând constant, tip de 15 minute până când întreaga compoziţie e legată.
- Adăugaţi smântâna, asezonaţi cu putina sare (daca doriti) şi lăsaţi să mai fiarbă totul aproximativ 5 minute. Dacă spanacul e prea gros, mai adăugaţi 1-2 linguri de lapte.
- Oul il fac separat si il pun peste spanac, in farfurie ( fiert/ in tigaie fara ulei).
Spor la gatit!